Smartphone beveiligen

Smartphone beveiligen

Als we aan antivirussen denken, dan verschijnt er meteen een computer in onze gedachten. We gebruiken computers voor werk en voor amusement en we zorgen er dus voor dat het zo goed beschermt wordt. Maar ook smartphones moeten beschermt worden, omdat we die ook gebruiken om online te gaan. Als we uit huis zijn is een smartphone een middel om zo snel mogelijk in contact te komen met anderen. Als er een virus in komt te zitten, dan ga je het niet meer goed kunnen gebruiken en moet je dan geld uitgeven om het te repareren of om een heel andere smartphone te kopen.

De antivirussen die je online zijn en die voor computers bedoelt zijn, hebben meestal ook een speciale versie voor je smartphone. Je zou dus beide kunnen nemen of alleen een antivirus voor je computer of smartphone. Je zult vele gratis versies vinden, maar voor ultieme veiligheid is een volle versie het beste. Er zijn talloze virusscanners te vinden en het kan best een tijdje duren om na te gaan wat ze allemaal te bieden hebben. Gelukkig zijn er websites die je een handje kunnen helpen daarmee.

Smartphone beveiligen

Vergelijkvirusscanner.nl is een vergelijkingswebsite die alle virusscanners met elkaar vergelijken en de belangrijkste gegevens van ze presenteert. Je ziet meteen welke van ze smartphone virusscanners hebben, wat voor type scanners ze zijn, welke je wel gratis mag uitproberen en natuurlijk wat de prijzen allemaal zijn.

De website zit verder ook vol informatie. Je krijgt informatie over de virusscanners, waarom het belangrijk is om ze te gebruiken en hoe ze getest worden voor gebruik. Je krijgt ook tips over veilig bankieren, het herkennen van neppe e-mails, het verzinnen van een sterk wachtwoord, enz. Ook kom je te weten waar ze allemaal leuke acties en kortingscodes hebben. Schrijf je in voor hun nieuwsbrieven zodat je op de hoogte wordt gehouden van leuke kortingen. Vergelijkvirusscanner.nl is dus een ware bron van informatie.